KATSO HUR SmartZone -älykorttilaitteiden ohjevideot ylläolevan panoraamakuvan ”kameramerkistä”.

Kuntosali

Saluksen valoisasta ja viihtyisästä kuntosalista löydät helppokäyttöiset ja tehokkaat HUR:n paineilmalaitteet, TechnoGymin painopakkalaitteet ja irtopainoja. Aerobista harjoittelua voi suorittaa juoksumatoilla, cross trainereilla, kuntopyörillä, hiihto- ja soutulaitteella. Kehonhuollolle ja venyttelylle on varattu oma alue. Treenin jälkeen voit rentoutua hierovassa tuolissa.

HUR SmartZone

Harjoittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Henkilökohtainen älykortti säätää jokaiseen laitteeseen henkilökohtaisen harjoitusohjelman mukaiset vastukset ja kertoo toistojen määrän. Harjoitusohjelma päivittyy automaattisesti oman kehityksesi mukaan. Harjoittelu on nopeaa, helppoa ja tehokasta. Kiertoharjoittelutyyppisesti teet koko kropan treenin alle 20 minuutissa. Kotimaiset, tutkitut, turvalliset ja korkealaatuiset laitteet sopivat kaikille käyttäjille urheilijasta aloittelijaan.

David CoreZone

Keskivartalon täsmätreeni selkävaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Liikkeistä löytyy kolme eri suoritustasoa, joten olitpa selkävaivojen kanssa painiva tai jo kokenut treenaaja, CoreZonella saat uskomattoman tuntemuksen keskivartaloon.

Kaikille aloittajille annetaan ilmainen laiteopastus.