Tilannepäivitys toukokuu 2020

Yhteiskunnassa on elpymisen merkkejä. Lisääntynyt aktiivisuus on näkynyt tällä viikolla myös salilla, kun käyntimäärissä on hienoista kasvua edellisviikkoon nähden. Edelleen ollaan kuitenkin alle puolessa normaaleista tämän ajan käyntimääristä. Hiljaisinta aikaa on vaikea sanoa. Ruuhkaa ei missään vaiheessa ole päässyt syntymään, mutta esimerkiksi nyt tätä kirjoittaessani treenaajia on neljä. Se on viime viikkoihin nähden paljon.

Haluamme kuitenkin vielä muistuttaa ihmisiä sopivasta varovaisuudesta, hyvistä hygieniakäytännöistä ja muiden ihmisten huomioimisesta. Täällä salilla nämä saisivat näkyä siinä, että tullessa ja lähtiessä kädet pestään tai desinfioidaan. Treenatessa käytetään mielellään hanskoja ja käytetyt välineet puhdistetaan lopuksi. Muita treenaajia huomioidaan siten, että mahdollisuuksien mukaan viereiseen laitteeseen ei mennä ja pidetään korostetut turvavälit, tilaa täällä riittää hyvin. Nyt kannattaa myös suosia alku- ja loppulämpöjen ottamista ulkona, mikä lyhentää salilla käytettyä aikaa.

Ryhmätoimintamme jatkuu juhannukseen saakka pääosin verkossa. Pienryhmiä pidetään ulkona ja joissain poikkeustapauksissa salilla. Katso ryhmät tästä linkistä.

Personal Training -tunteja on mahdollisuus tästä eteenpäin pitää myös salilla. Toistaiseksi myös ohjaustilanteessa noudatetaan turvaväliä ja olemme rajoittaneet ohjaajiemme yhtäaikaista työskentelyä salilla.

Personal Trainingiä on mahdollista myös pitää verkossa ja tähän mennessä kokemukset ovat kannustavia. Kysy lisää tunneista ohjaajaltasi.

Pysytään kunnossa!
Riku Autio
Salus Pakila