Terveenä kohti kesää

Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaatio (Spiral Stabilization, SPS) on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin yli 30-vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Se on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa sekä selän toiminnallisuuden parantamisessa. Ensimmäinen spiraalistabilaatio-ryhmä aloittaa Saluksessa torstaina 16.5. klo 15-16. Ryhmä kokoontuu 4 kertaa ja pienryhmän hinta on 80€ jäsenille, muille 100€. Vetäjänä fysioterapeutti Satu Elovaara.
Paikkoja vapaana 1

Jooga

Keskiviikkona 22.5. klo 19.00-20.15
Maanantaina 27.5. klo 18.30-19.45
Tule toivottamaan kesä vastaan aurinkotervehdyksin. Teemme tunneilla kehoa vahvistavia ja avaavia liikkeitä, haastamme tasapainoa ja vahvistamme corea. Tunti lopetetaan rauhoittavaan loppurentoutukseen. Ilmoittaudu mukaan pakila@saluspakila.fi / puh. 050-593 9707. Vetäjänä Nina Sola-Galiero. Jäsenille ilmainen, muille 15€/kerta.

Footbic

Footbic on tehokas alaraajojen kuntouttaja, pieni pehmeä pallo, jonka avulla voidaan kuntouttaa kineettisen ketjun vääristymän aiheuttamia kiputiloja sekä vahvistaa jalan tukilihaksia. Footbiciä on käytetty menestyksekkäästi virheasentojen ennaltaehkäisyssä ja kuntouksessa sekä ennen että jälkeen leikkauksen.

Footbic sopii aivan kaikille. Niin kaiken ikäisille kuin mitä moninaisemmista vaivoista kärsiville. Jalkaterän heikkouden on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja aivan joka puolella kehoa – ei siis vain alaraajoissa. Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- tai hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

Footbic(30min) keskiviikkoisin klo 10.30 alkaen 15.5.
Footbic(3omin) perjantaisin klo 10.00 alkaen 17.5.

Tule vapauttamaan jalkasi! Ohjaajana fysioterapeutti Minna Kultalahti. Treeni on maksuton.