Syyskauden tarjonnassa paljon uutta

Kesähelteistä on saatu nauttia läkähtymiseen asti. Lämpötilojen laskiessa kannattaa suunnata katse kohti syksyä ja miettiä miten jatkaisin ihmisille terveellistä hikoilua myös syyskauden aikana. Muutoksia tulee mm. kursseihin ja PT-palveluihin. Myös ravintovalmennukseen on saatavilla syvempää osaamista.

KURSSIT

Saluksen kurssitarjonta muuttuu huomattavasti. Jatkossa kurssit ovat jäsenille ilmaisia ja pienryhmätkin huomattavasti edullisempia. Kursseille tulee varata paikka ja poissaoloista ilmoitettava, jotta mahdollisimman moni pääsisi jumpista nauttimaan.

Osa ohjatusta toiminnasta tapahtuu myös ulkona eli kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskitytään myös salin seinien ulkopuolella. Katso kurssikalenteri tästä.

PT

Personal Training palveluita on edelleen saatavissa joka lähtöön aina tavoitteesi mukaan. Tulevalla kaudella saadaan kuitenkin kestävyysharjoitteluun syvää osaamista, kun remmiin hyppää mukaan mm. aikuisliikunnanohjaaja, Triathlon-valmentaja ja laulunopettaja Jyri Lahtinen tittelillä kestävyysvalmentaja.

Ravintovalmennusta tarjotaan näkyvämmin jatkossa. Haemme osallistujia pienryhmiin mm. liikkujan ravitsemus- ja painonhallinta-ryhmiin. Ilmaise meille kiinnostuksesi.

Hikoillaan yhdessä myös syksyllä!