Suuri testipäivä 30.9.2018

SUURI TESTIPÄIVÄ 30.9.2018

Saluksen liikuntaviikko huipentuu Suureen testipäivään. Päivän aikana mittaamme mm. kestävyys- ja lihaskuntoa, liikkuvuutta, puristusvoimaa ja kehonkoostumusta. Testi on suunnattu kaikenkuntoisille, eikä osallistuakseen tarvitse olla salin jäsen. Voit osallistua yhteen tai halutessasi vaikka kaikkiin testeihin. Testipäivä on maksuton.

Kestävyyskuntoa testataan Paloheinässä klo 10-12.30

Aamupäivällä liikumme Paloheinässä Suomen Ladun majan lähiympäristössä. Cooperin testi täyttää tänä vuonna 50, joten ihanan kamala Cooperin testi on päivän ensimmäinen koitos. Lähdöt ovat klo 10 ja klo 11. Juhlavuoden hengessä paras retroasu palkitaan.

UKK-kävelytesti on kaikille sopiva kestävyyskunnon mittari. Tule vaikka kävelysauvojen tai lastenvaunujen kanssa kävelemään testi läpi. Omasta sykemittarista on hyötyä tarkemman testituloksen saavuttamiseksi. UKK-kävelytesti ei ole kilpailu ja lähdöt suoritetaan rullaavasti saapumisjärjestyksessä.

Lihaskuntoa testataan Salus Pakilassa klo 14-17

Saluksessa testataan iltapäivällä lihaskuntoa, liikkuvuutta, puristusvoimaa ja kehonkoostumusta. Voit tulla mihin aikaan tahansa, testejä tehdään joustavasti sopivassa järjestyksessä.

Lisätietoja Jyri Lahtiselta p. 040 551 7466

Tervetuloa kärsimään kanssamme

Valmistautumisohjeet testiä varten

Jotta testien tekeminen sujuisi mahdollisimman turvallisesti ja miellyttävästi kannatta testeihin valmistautua seuraavien ohjeiden mukaan:

  • Vältä testausta edeltävän 48 tunnin aikana kovia fyysisiä ponnisteluja
  • Älä nauti testausta edeltävän 24 tunnin aikana alkoholia
  • Hyvä yöuni on eduksi testauksen onnistumiselle
  • Vältä testipäivänä raskasta ateriaa vähintään 3-5 tuntia ennen testausta
  • Älä tupakoi, nauti kahvia, teetä tai muita virkistysaineita sisältäviä juomia, esim. cola tai energia-juomia tuntia ennen testiä
  • Valitse sopiva säänmukainen varustus testiä varten