• Ma klo 11.00 Tasapainoa ja liikkuvuutta
  • HIIT Ma klo 19.00 ja to klo 20.00 @Paloheinä (erillismaksulla)
  • Ke klo 8.00 CorePilates
  • To klo 11.00 Tasapaino ja liikkuvuutta
  • To 12.15 Tasapainon perusteet
  • To klo 17.30 CorePilates/Syvävenyttely

KURSSIMME OVAT UUDISTUNEET

Kurssit ovat jäsenille ilmaisia, ellei toisin mainita. 25x-korttilaiset pääsevät kursseille kertakäynnillä. Kursseille vaaditaan ilmoittautuminen ja poissaoloista on ilmoitettava, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE

sähköpostilla: pakila@saluspakila.fi
puhelimitse: 050 5939 707
nettisivujen ”Ota yhteyttä”-lomakkeen kautta tai
suoraan vastaanotossa

PT-vartti KESÄ 2018

Maanantaisin 16.30
Tiistaisin 10.00
Keskiviikkoisin 19.00 (ei 22.8.)
Torstaisin 17.30

PT-vartti on 15min hetki, jolloin voit tulla hakemaan vinkkejä harjoitteluun liittyen.

 

ÄIJÄT KONDIKSEEN

Alkaa tiistaina 4.9. klo 19.15 – osallistujia haetaan
Miehille matalan kynnyksen harjoittelua porukassa. Kokeillaa porukalla eri lajeja sisällä ja ulkona. Tavoitteena löytää itselle mielekäs tapa liikkua. Jouluun saakka jatkuvan ohjatun ryhmän hinta on jäsenille 190€ ja muille 250€.

Vetäjänä Jyri Lahtinen.

 

AIKUISTEN LIIKUNTAKERHO

Alkaa tiistaina 4.9. klo 18.00 – osallistujia haetaan
Ryhmässä kokeillaa eri lajeja alueen liikuntapaikoilla ja harjoitellaan perustekniikoita. Tavoitteena löytää itselle mielekäs tapa liikkua. Jouluun saakka jatkuvan ohjatun ryhmän hinta on jäsenille 190€ ja muille 250€.

Ohjaajana Jyri Lahtinen.

 

TASAPAINON PERUSTEET

torstaisin klo 12.15
Kurssilla käydään läpi tasapainoharjoittelun alkeita turvallisesti ja haastetaan omaa kehoa. Kurssi sopii tasapainoharjoittelua aloitteleville.

Ohjaajana fysioterapeutti Minna Kultalahti. Kurssi jäsenille ilmainen ja hinta muille 60€.

COREPILATES – joitain paikkoja vapaana

syyskuussa 2018 torstait 6.9. alkaen klo 17.30-18.30 (4 kertaa)
Kehonhallintakurssilla vahvistetaan keskivartaloa ja keskitytään ryhtiä ylläpitävien lihasten toimintaan hengityksen ja liikehallinnan avulla. Tunti sopii kaikille, se on kehoa huoltava ja loppuun rentouttava.

Ohjaajana Satu Elovaara. Kurssi on jäsenille ilmainen ja muille 60€. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta poisjäänti johtaa ilmoittautumisoikeuden menetykseen.

SYVÄVENYTTELY

lokakuussa torstaisin klo 17.30-18.30
Syvävenyttelykurssilla keskitytään hengitykseen, oikeaan venyttelytekniikkaan ja ryhtiä ylläpitävien lihasten hallintaan. Pitkien venytysten avulla avataan kehon kireitä ja lyhentyneitä lihaksia. Ryhti paranee ja opit tuntemaan kehosi paremmin. Kurssi on kehoa huoltava ja rentouttava. Sopii kaikille.

Ohjaajana Satu Elovaara. Kurssi on jäsenille ilmainen, muille 60€. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta poisjäänti johtaa ilmoittautumisoikeuden menetykseen.

COREPILATES

syyskuun keskiviikot klo 8.00-9.00
Kehonhallintakurssilla vahvistetaan keskivartaloa ja keskitytään ryhtiä ylläpitävien lihasten toimintaan hengityksen ja liikehallinnan avulla. Tunti sopii kaikille, se on kehoa huoltava ja loppuun rentouttava.

Ohjaajana Satu Elovaara. Kurssi on jäsenille ilmainen ja muille 60€. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta poisjäänti johtaa ilmoittautumisoikeuden menetykseen.

 

TASAPAINOA JA LIIKKUVUUTTA PIENRYHMÄSSÄ

maanantaisin klo 11-12
torstaisin klo 11-12
Kurssilla yhdistellään tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteita. Tasapainoa, kehonhallintaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävä tunti. Harjoitellaan ja haastetaan omaa kehoa turvallisessa ympäristössä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, liikkeistä löytyy eri tasoisia vaihtoehtoa tason mukaan.

Ohjaajana fysioterapeutti Minna Kultalahti.

KIERTOHARJOITTELU

syyskuussa
Avoin kiertoharjoittelutreeni vaihtuvalla teemalla. Suoritetaan omalla älykorttiohjelmalla ja tarvittaessa tehdään siihen muutokset paikan päällä.

 

 

GOLFARIN LIHASKUNTOKURSSI

Haemme kiinnostuneita golfaajia pienryhmään talveksi 2018-2019. Ilmoita alustavasta kiinnostuksesta meille ota yhteyttä -lomakkeella.

Valmistaudu golf-kauteen paremmin kuin koskaan. Paranna liikkuvuuttasi, hanki tasapainoa lyöntiin, tuota enemmän voimaa keskivartalosta. Muun muassa näitä asioita on helppo harjoitella lajin ohessa salilla tai kotona. Suoraan golfin oheisharjoittelun lisäksi käsitellään aiheita pelikierroksesta palautumisesta ja jaksamisesta koko pitkän pelikauden ajan.

HIIT

maanantaisin klo 19.00, torstaisin klo 20.00
Paloheinä, Suomen ladun kopin vieressä
Intervalliharjoittelua, jossa hiki lentää ja rasva palaa.
Lisää: https://www.facebook.com/ryanarmourHIIT/

Tunnin vetäjänä Ryan Armour. Kaikille osallistujille 10 €/kerta.