Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Perjantai

WORKSHOPIT

Footbic & Rentoutuen kesään ma 10.6. klo 12.30 ja 18.45

Footbic on jalkaterää avaavaa ja vahvistavaa harjoittelua pienillä, mutta tehokkailla palloilla. Lopuksi rentoudutaan kesä mielessä pitäen.

FITNESS FLOW JOOGA

Keskiviikkona 22.5. klo 19.00-20.15
Maanantaina 27.5. klo 18.30-19.45

Joogan avulla lisää tasapainoa, voimaa ja joustavuutta!

Fitness joogatunti on vinyasa flow tyyppinen tunti, jossa tunnilla tärkeässä osassa on myös hengitys, joka yhdistetään eri joogaasentoihin (asanoihin). Fitness jooga kiinteyttää kehoa, kasvattaa voimaa, kestävyyttä, venyvyyttä ja lisää tasapainoa. Tunnilla tehdään paljon eri liikesarjoja ja liikkeissä on monta tasoa, joten vaikka et olisi aiemmin joogaa harrastanutkaan, tule rohkeasti kokeilemaan.

Terveen mielen ja kehon peruspilarit: Tasapaino – Voima – Joustavuus

Kurssi on jäsenille ilmainen, muille 15€/kerta. Ohjaajana Nina Sola-Galiero

 

 

KESTÄVYYSHARJOITTELU

Juoksijat kevääksi mukaan – tiistaisin klo 18.00 lähialueen liikuntapaikoilla
Ryhmässä kokeillaa eri lajeja alueen liikuntapaikoilla ja harjoitellaan perustekniikoita. Tavoitteena löytää itselle mielekäs tapa liikkua ja samalla kohottaa kuntoa ammattitaitoisessa ohjauksessa. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Pakilan Vedon kanssa: http://www.saluspakila.fi/kestavyysurheilu-ryhma/ tai https://www.pakilanveto.fi/valmennus/kestavyysurheilu/

Ilmoittaudu sposti: pakila@saluspakila.fi tai soita 050 5939 707

Ohjaajana Jyri Lahtinen.

COREPILATES

tammikuussa, maaliskuussa ja toukokuussa torstaisin klo 17.30-18.30
Kehonhallintakurssilla vahvistetaan keskivartaloa ja keskitytään ryhtiä ylläpitävien lihasten toimintaan hengityksen ja liikehallinnan avulla. Tunti sopii kaikille, se on kehoa huoltava ja loppuun rentouttava.

Ohjaajana Satu Elovaara. Kurssi on jäsenille ilmainen ja muille 15€/kerta. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta poisjäänti johtaa ilmoittautumisoikeuden menetykseen.

 

SYVÄVENYTTELY

helmikuussa, huhtikuussa ja kesäkuussa torstaisin klo 17.30-18.30

Syvävenyttelykurssilla keskitytään hengitykseen, oikeaan venyttelytekniikkaan ja ryhtiä ylläpitävien lihasten hallintaan. Pitkien venytysten avulla avataan kehon kireitä ja lyhentyneitä lihaksia. Ryhti paranee ja opit tuntemaan kehosi paremmin. Kurssi on kehoa huoltava ja rentouttava. Sopii kaikille.

Ohjaajana Satu Elovaara. Kurssi on jäsenille ilmainen, muille 15€/kerta. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta poisjäänti johtaa ilmoittautumisoikeuden menetykseen.

AAMUPILATES

keskiviikkoisin klo 8.00-9.00

Kehonhallintatunnilla vahvistetaan keskivartaloa ja keskitytään ryhtiä ylläpitävien lihasten toimintaan hengityksen ja liikehallinnan avulla. Tunti sopii kaikille, se on kehoa huoltava ja lopuksi rentouttava.

Ohjaajana Satu Elovaara. Kurssi on jäsenille ilmainen ja muille 15€/kerta(vaatii ennakkoilmoittautumisen). Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta poisjäänti johtaa ilmoittautumisoikeuden menetykseen.

OHJAAJA KUNTOSALILLA

keskiviikkoisin klo 18.30-19.30
perjantaisin klo 10.30-11

Haluatko ohjeita uuteen laitteeseen? Tehdäänkö jokin muutos ohjelmaasi? Lisätäänkö treeniisi tasapainoharjoittelua tai jotain muuta? Minna Kultalahti kuntosalilla antamassa vinkkejä harjoitteluun. Tule vapaasti kyselemään vaikka vain hetkeksi.

 

KURSSIMME OVAT UUDISTUNEET

Kurssit ovat jäsenille ilmaisia, ellei toisin mainita. 25x-korttilaiset pääsevät kursseille kertakäynnillä. Kursseille vaaditaan ilmoittautuminen ja poissaoloista on ilmoitettava, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE

sähköpostilla: pakila@saluspakila.fi
puhelimitse: 050 5939 707
nettisivujen ”Ota yhteyttä”-lomakkeen kautta tai
suoraan vastaanotossa

HIIT

@ Paloheinä
Katso tapahtumat:

https://www.facebook.com/ryanarmourHIIT/

Intervalliharjoittelua, jossa hiki lentää ja rasva palaa.
Erillismaksulla 10€ suoraan tunnin vetäjälle Ryan Armourille.

 

SYKSYLLÄ 2019

TASAPAINOA JA LIIKKUVUUTTA PIENRYHMÄSSÄ

maanantaisin klo 11-12
torstaisin klo 11-12
Kurssilla yhdistellään tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteita. Tasapainoa, kehonhallintaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävä tunti. Harjoitellaan ja haastetaan omaa kehoa turvallisessa ympäristössä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, liikkeistä löytyy eri tasoisia vaihtoehtoa tason mukaan.

Ohjaajana fysioterapeutti Minna Kultalahti.

TASAPAINON PERUSTEET

torstaisin klo 12.15
Kurssilla käydään läpi tasapainoharjoittelun alkeita turvallisesti ja haastetaan omaa kehoa. Kurssi sopii tasapainoharjoittelua aloitteleville.

Ohjaajana fysioterapeutti Minna Kultalahti. Kurssi jäsenille ilmainen ja hinta muille 15€/kerta.

CIRCUIT

Uusi kurssi taas syksyllä 2019

Yleiskuntoa kehittävä kiertoharjoittelutunti, jonka monipuolisuus takaa kehittymisen. Ohjaajana Kati Aho. Kurssi on jäsenille ilmainen, muille 15€/kerta.

 

 

GOLFARIN LIHASKUNTOKURSSI

UUSI KURSSI SYKSYLLÄ 2019

7.1.2019-11.4.2019
Harjoitusajat
maanantaisin klo 17.30
torstaisin klo 19.30
Ilmoittaudu ota yhteyttä -lomakkeella.

Valmistaudu golf-kauteen paremmin kuin koskaan. Paranna liikkuvuuttasi, hanki tasapainoa lyöntiin, tuota enemmän voimaa keskivartalosta. Muun muassa näitä asioita on helppo harjoitella lajin ohessa salilla tai kotona. Suoraan golfin oheisharjoittelun lisäksi käsitellään aiheita pelikierroksesta palautumisesta ja jaksamisesta koko pitkän pelikauden ajan. Harjoitusajaksi kaksi vaihtoehtoa ma ja to, mutta myös molempiin voi osallistua. Jäsenille ilmainen, kertakortilla yksi käynti, muille 299€. Mukaan otetaan max 10 osallistujaa. Vetäjänä toimii Riku Autio

RYHMIEN VETÄJÄT

Minna

MINNA KULTALAHTI

Fysioterapeutti
Fustra-ohjaaja
Ravintovalmentaja
Kinesioteippaus

parallax-bg

SATU ELOVAARA

Fysioterapeutti
Kehonhallinnan opettaja

Ryan pic

RYAN ARMOUR

Fysioterapeutti
HIIT-guru

Jyri Lahtinen (2)

JYRI LAHTINEN

Yksilövalmentaja
Kestävyysurheiluvalmentaja
Laulunopettaja

Jooga Nina ohjaajateksti

NINA SOLA-GALIERO

Fitness Flow Jooga -ohjaaja