• Ma klo 11.00 Tasapainoa ja liikkuvuutta
  • HIIT Ma klo 19.00 ja to klo 20.00 @Paloheinä (erillismaksulla)
  • Ke klo 8.00 CorePilates
  • To klo 11.00 Tasapaino ja liikkuvuutta
  • To 12.15 Tasapainon perusteet
  • To klo 17.30 CorePilates/Syvävenyttely

RAVINTOVALMENNUS

Alkaa tiistaina 23.10. klo 18.30
Pienryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran tiistaina 23.10. klo 18.30. Ravitsemus on keskeinen osa jaksamista ja hyvinvointia. Painonhallinnassa ja liikkujan ravitsemuksessa keskiössä on säännöllinen ja monipuolinen syöminen, jossa järkevät valinnat ovat avain pysyvään muutokseen. Ravintovalmentaja Kati Ahon opastuksessa laaditaan henkilökohtainen ravintosuunnitelma, pureudutaan yhdessä tärkeisiin aihepiireihin ja sovitetaan liikunta samaan pakettiin. Otamme vastaan ilmoittautumisia keskiviikosta 26.9. alkaen.

 

 

KURSSIMME OVAT UUDISTUNEET

Kurssit ovat jäsenille ilmaisia, ellei toisin mainita. 25x-korttilaiset pääsevät kursseille kertakäynnillä. Kursseille vaaditaan ilmoittautuminen ja poissaoloista on ilmoitettava, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE

sähköpostilla: pakila@saluspakila.fi
puhelimitse: 050 5939 707
nettisivujen ”Ota yhteyttä”-lomakkeen kautta tai
suoraan vastaanotossa

WORKSHOPIT

TERVE SELKÄ ma 22.10. klo 12.15 tai 18.00
Terve selkä workshoppiin aiheina liikkuvuus, voima ja keskivartalon hallinta arjessa ja liikunnan aikana. Vetäjänä fysioterapeutti Minna Kultalahti.

OLKAPÄÄ ma 19.11. klo 12.15 ja 18.00
Olkapään liikkuvuus ja kuunnossapito. Vetäjänä fysioterapeutti Minna Kultalahti.

Mindfullness ja rauhoittuminen ma 17.12. klo 12.15 ja 19.00
Keskity kiireen keskellä kuuntelemaan kehoasi ja paranna hyvinvointiasi rauhoittumalla. Vetäjänä Minna Kultalahti.

 

 

GOLFARIN LIHASKUNTOKURSSI

Haemme kiinnostuneita golfaajia pienryhmään talveksi 2018-2019. Ilmoita alustavasta kiinnostuksesta meille ota yhteyttä -lomakkeella.

Valmistaudu golf-kauteen paremmin kuin koskaan. Paranna liikkuvuuttasi, hanki tasapainoa lyöntiin, tuota enemmän voimaa keskivartalosta. Muun muassa näitä asioita on helppo harjoitella lajin ohessa salilla tai kotona. Suoraan golfin oheisharjoittelun lisäksi käsitellään aiheita pelikierroksesta palautumisesta ja jaksamisesta koko pitkän pelikauden ajan.

HIIT

torstaisin klo 18.30 @ Pakilan ala-aste
Intervalliharjoittelua, jossa hiki lentää ja rasva palaa.
Lisää: https://www.facebook.com/ryanarmourHIIT/

Jäsenille ilmainen, muille 10€/kerta.
Tunnin vetäjänä Ryan Armour.

KIERTOHARJOITTELU

perjantaisin klo 10-11
Avoin kiertoharjoittelutreeni vaihtuvalla teemalla. Suoritetaan omalla älykorttiohjelmalla ja tarvittaessa tehdään siihen muutokset paikan päällä. Jäsenille ilmainen, muille salin kertakäynnillä.

AIKUISTEN LIIKUNTAKERHO

Tammikuussa 2018
Ryhmässä kokeillaa eri lajeja alueen liikuntapaikoilla ja harjoitellaan perustekniikoita. Tavoitteena löytää itselle mielekäs tapa liikkua ja samalla kohottaa kuntoa ammattitaitoisessa ohjauksesa. Koko kevään jatkuvan ohjatun ryhmän hinta on jäsenille 190€ ja muille 250€.

Ohjaajana Jyri Lahtinen.

 

COREPILATES

keskiviikkoisin klo 8.00-9.00 – kysy vapaita paikkoja
HUOM! EI syyslomaviikolla KE 17.10.

Kehonhallintakurssilla vahvistetaan keskivartaloa ja keskitytään ryhtiä ylläpitävien lihasten toimintaan hengityksen ja liikehallinnan avulla. Tunti sopii kaikille, se on kehoa huoltava ja loppuun rentouttava.

Ohjaajana Satu Elovaara. Kurssi on jäsenille ilmainen ja muille 15€/kerta(vaatii ennakkoilmoittautumisen). Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta poisjäänti johtaa ilmoittautumisoikeuden menetykseen.

 

 

TASAPAINOA JA LIIKKUVUUTTA PIENRYHMÄSSÄ

maanantaisin klo 11-12 täynnä
torstaisin klo 11-12 täynnä
Kurssilla yhdistellään tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteita. Tasapainoa, kehonhallintaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävä tunti. Harjoitellaan ja haastetaan omaa kehoa turvallisessa ympäristössä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, liikkeistä löytyy eri tasoisia vaihtoehtoa tason mukaan.

Ohjaajana fysioterapeutti Minna Kultalahti.

TASAPAINON PERUSTEET

torstaisin klo 12.15
Kurssilla käydään läpi tasapainoharjoittelun alkeita turvallisesti ja haastetaan omaa kehoa. Kurssi sopii tasapainoharjoittelua aloitteleville.

Ohjaajana fysioterapeutti Minna Kultalahti. Kurssi jäsenille ilmainen ja hinta muille 60€.

COREPILATES – kysy vapaita paikkoja

marraskuussa 2018 torstait 1.11. alkaen klo 17.30-18.30 (5 kertaa)
Kehonhallintakurssilla vahvistetaan keskivartaloa ja keskitytään ryhtiä ylläpitävien lihasten toimintaan hengityksen ja liikehallinnan avulla. Tunti sopii kaikille, se on kehoa huoltava ja loppuun rentouttava.

Ohjaajana Satu Elovaara. Kurssi on jäsenille ilmainen ja muille 75€. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta poisjäänti johtaa ilmoittautumisoikeuden menetykseen.

SYVÄVENYTTELY – kysy vapaita paikkoja

lokakuussa torstaisin klo 17.30-18.30
HUOM! EI syyslomaviikolla to 18.10.

Syvävenyttelykurssilla keskitytään hengitykseen, oikeaan venyttelytekniikkaan ja ryhtiä ylläpitävien lihasten hallintaan. Pitkien venytysten avulla avataan kehon kireitä ja lyhentyneitä lihaksia. Ryhti paranee ja opit tuntemaan kehosi paremmin. Kurssi on kehoa huoltava ja rentouttava. Sopii kaikille.

Ohjaajana Satu Elovaara. Kurssi on jäsenille ilmainen, muille 15€/kerta. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta poisjäänti johtaa ilmoittautumisoikeuden menetykseen.

RYHMIEN VETÄJÄT

Minna

MINNA KULTALAHTI

Fysioterapeutti
Fustra-ohjaaja
Ravintovalmentaja
Kinesioteippaus

parallax-bg

SATU ELOVAARA

Fysioterapeutti
Tanssitaiteen maisteri

 

Ryan pic

RYAN ARMOUR

Fysioterapeutti
HIIT-guru

Jyri Lahtinen (2)

JYRI LAHTINEN

Yksilövalmentaja
Kestävyysurheiluvalmentaja
Laulunopettaja