TUNNIT

KURSSI-INFO

Alkavat uudet kurssit

Spiraalistabilaatio 1 alkaa ti 20.10. klo 17.30
Black Box pilottiryhmä alkaa su 25.10. klo 10.00
Golfarin talviharjoittelu alkaa ma 16.11. klo 17.30

HIIT

HIIT tunnit siirtyvät Pakinkylän VPK:lle (Pakilantie 64, 00660) 14.9.2020 maanantaisin klo 19.

Paikan varaaminen HIITiin tehdään BookFit (App Store ja Google Play) applikaation kautta. Kirjaudu applikaatioon, etsi Ryan Armour Training ja varaa paikkasi.

HIIT on jäsenillemme ilmainen.

Jooga

Uudet lähitunnit 28.9. alkaen. Ota seurantaan Saluksen facebook-sivut ja Yoganina2020

Aamupilates ja Kehon huolto ja vahvistus

Tunneille voi osallistua paikan päällä tai etänä Zoom palvelussa ottamalla yhteyttä saelovaa@gmail.com viimeistään edellisiltana.

AAMUPILATES

keskiviikkoisin klo 8.00-9.00

Kehonhallintatunnilla vahvistetaan keskivartaloa ja keskitytään ryhtiä ylläpitävien lihasten toimintaan hengityksen ja liikehallinnan avulla. Tunti sopii kaikille, se on kehoa huoltava ja lopuksi rentouttava.

Ohjaajana Satu Elovaara. Tunti on jäsenille ilmainen ja muille 15€/kerta(vaatii ennakkoilmoittautumisen). Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta poisjäänti johtaa ilmoittautumisoikeuden menetykseen.

Zoom-yhteydellä mukaan? Laita sähköposti edellisenä päivänä saelovaa@gmail.com

KEHON VAHVISTUS JA HUOLTO

torstaisin klo 17.30-18.30
Tunnilla yhdistellään corepilateksesta ja syvävenyttelystä tuttuja toimivia liikkeitä. Tavoitteena on vahvistetaa keskivartaloa ja keskityttyä ryhtiä ylläpitävien lihasten toimintaan hengityksen ja liikehallinnan avulla. Tunti sopii kaikille, se on kehoa huoltava ja loppuun rentouttava.

Ohjaajana Satu Elovaara. Tunti on jäsenille ilmainen ja muille 15€/kerta. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittamatta poisjäänti voi johtaa ilmoittautumisoikeuden menetykseen.

Zoom-yhteydellä mukaan? Laita sähköposti edellisenä päivänä saelovaa@gmail.com

TASAPAINOA JA LIIKKUVUUTTA PIENRYHMÄSSÄ

Syksyn kurssit alkavat 17.8.2020

maanantaisin klo 11-11.55 – Edistyneet
keskiviikkoisin klo 11-11.55Perusteet
torstaisin klo 11-11.55Kokeneet

Tunnilla yhdistellään tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteita. Tasapainoa, kehonhallintaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävä tunti. Harjoitellaan ja haastetaan omaa kehoa turvallisessa ympäristössä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa. Tunti sopii kaikille, liikkeistä löytyy eri tasoisia vaihtoehtoa tason mukaan. Henkilökuntamme ohjaa neuvoo oikean ryhmä löytämisessä.

Ohjaajana fysioterapeutti Minna Kultalahti.

 

 

 

 

HIIT

maanantaisin klo 18.30-19.15 @Paloheinä
maanantaisin 14.9. alkaen klo 19 @Pakinkylän VPK
keskiviikkoisin klo 19-19.45 @Online

Katso tapahtumat ja alkamispäivämäärät:
https://www.facebook.com/ryanarmourtraining

Paikan varaaminen HIITiin tehdään BookFit (App Store ja Google Play) applikaatiolla. Etsi Ryan Armour Training ja varaa paikkasi.

HIIT on jäsenillemme ilmainen.

Intervalliharjoittelua, jossa hiki lentää ja rasva palaa. Tunnin vetäjä Ryan Armour.

 

 

GOLFARIN OHEISHARJOITTELU

Treenit alkavat ma 16.11. klo 17.30

Valmistaudu golf-kauteen paremmin kuin koskaan. Golfarin oheisharjoittelun tavoitteena on tukea kauden ulkopuolista harjoittelua toimimalla suunnitelmarunkona sille mitä, miten ja milloin tehdään. Paranna liikkuvuuttasi, hanki tasapainoa lyöntiin, tuota enemmän voimaa keskivartalosta ja pidä suoritustaso korkealla koko kierroksen ajan. Golfin oheisharjoittelun lisäksi käsitellään aiheita pelikierroksesta kierros- ja kausipalautumisesta. Kurssi vain Saluksen jäsenille ja kertakorttilaisille. Vetäjänä Riku Autio.

 

 


KURSSIT

 

SPIRAALISTABILAATIO 1

4 kerran kurssi ti 20.10. klo 17.30 alkaen
Yritämme myös saada torstaille ryhmän kasaan 22.10.

Spiraalistabilaatio kurssilla lähdetään etsimään luonnollista ryhdikkyyttä. Spiraaliketjuja vahvistamalla saadaan kehon kireitä lihaksia venytettyä, selkärankaan pituutta sekä vapaampi, vetreämpi ja lihastasapainoisempi tila. Tunnilla käytetään apuna vastuskuminauhaa spiraaliketjujen aktivointiin. Kurssi sisältää kävelyn ominaisuuksien harjoittelua ja se sopii kaikille. 4x kurssin hinta on jäsenille 80€, muille 100€. Ohjaajana Satu Elovaara.

 

 

SPIRAALISTABILAATIO JATKO

perjantaisin klo 8.15-9.15
Kysy vapaita paikkoja

Spiraalistabilaatio kurssilla lähdetään etsimään luonnollista ryhdikkyyttä. Spiraaliketjuja vahvistamalla saadaan kehon kireitä lihaksia venytettyä, selkärankaan pituutta sekä vapaampi, vetreämpi ja lihastasapainoisempi tila. Tunnilla käytetään apuna vastuskuminauhaa spiraaliketjujen aktivointiin. Kurssi sisältää kävelyn ominaisuuksien harjoittelua ja se sopii kaikille. Kurssin hinta per 4 kertaa on jäsenille 80€, muille 100€. Ohjaajana Satu Elovaara.

 

 

BLACK BOX

sunnuntaisin klo 10 alkaen 25.10.

Black Box on uusi kestävyysharjoittelun konsepti, jossa kunto ja lihaskestävyys paraneat. Harjoittelu suoritetaan pääasiassa Concept2 laitteilla, mutta myös harjoittelua tukevia lihaskuntoliikkeitä tehdään. Treenimuoto on uusi ja haemme pilottiin mukaan maksimissaan kuutta(6) osallistujaa. Harjoitusjakso kestää 8 viikkoa. Hinta 95€. Valmentajana Jyri Lahtinen.

KESTÄVYYSHARJOITTELU

Ryhmät alkavat 25.8.2020

(Suomen Ladun majan vierestä)
Kuntosompa
tiistaisin klo 18.00
Finlandiasompa tiistaisin klo 19.00

Kokeile ensimmäisen kerran veloituksetta, myös kesken kauden

Kaudella 2020-2021 Pakilan Vedon ja Salus Pakilan yhdessä toteuttama aikuisten kestävyysurheiluvalmennus toteutetaan kahdessa ryhmässä: Kuntosompa ja Finlandiasompa. Kuntosomparyhmä on tarkoitettu aktiivisesta liikunnasta ja kunnon ylläpidosta ja kehittämisestä kiinnostuneille aikuisille. Finlandiasomparyhmä on erityisesti tarkoitettu sellaisille aktiiviliikkujille, jotka tekevät jo vauhdikkaitakin lenkkejä – olet myös saattanut asettaa itsellesi tavoitteen, vaikka Finlandiahiihtoon osallistumisen. https://www.pakilanveto.fi/valmennus/kestavyysurheilu/

Ilmoittaudu ja kysy lisää
Asiakaspalvelu pakila@saluspakila.fi  (050 5939 707)
Jyri Lahtinen jytycoaching@gmail.com (040 5517 466)

Valmennusmaksu 190 eur / kausi (syyskausi 15 kertaa, kevätkausi 15 kertaa)
Ohjaajana Jyri Lahtinen.

FOOTBIC

Footbic yksilöohjauksena

Jalkaterän hyvinvointiin, kiputilojen helpottamiseen ja kevyempään askeltamiseen tähtäävä tehokas kurssi, jossa käytetään apuna Footbic-palloja. Vaivaako plantaarifaskiitti, vaivasenluu tai muu jalkaterän ongelma.  Ohjaajana Minna Kultalahti.

 

 

 

 

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Olemme jakaneet ohjatun tarjontamme kahteen kategoriaan: tunnit ja kurssit.

Tunnit ovat jäsenille ilmaisia. 25x-korttilaiset pääsevät tunneille kertakäynnillä. Tunneilla vaaditaan ilmoittautuminen ja poissaoloista on ilmoitettava, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan.

Kurssit ovat lähtökohtaisesti erillismaksusta järjestettäviä pienryhmäohjauksia, joissa osallistujat saavat syvää ja henkilökohtaista ohjausta teeman mukaisesti. Kursseilla on myös tavoitteena huomata selvää edistymistä aihealueella.

ILMOITTAUTUMINEN

sähköpostilla: pakila@saluspakila.fi
puhelimitse: 050 5939 707
nettisivujen ”Ota yhteyttä”-lomakkeen kautta tai
suoraan vastaanotossa

RYHMIEN VETÄJÄT

Minna

MINNA KULTALAHTI

Fysioterapeutti
Fustra-ohjaaja
Ravintovalmentaja
Kinesioteippaus

parallax-bg

SATU ELOVAARA

Fysioterapeutti
Kehonhallinnan opettaja

Ryan pic

RYAN ARMOUR

Fysioterapeutti
HIIT-guru

Jyri Lahtinen (2)

JYRI LAHTINEN

Yksilövalmentaja
Kestävyysurheiluvalmentaja

Jooga Nina ohjaajateksti

NINA SOLA-GALIERO

Fitness Flow Jooga -ohjaaja