Haluamme tarjota käyttöösi sopivimman korttivaihtoehdon, koska uskomme sen palvelevan tavoitteitasi parhailla mahdollisilla tavoilla. Kaikki Saluksen asiakkaat saavat opastuksen kuntosalimme laitteisiin. Tule kokeilemaan ja keskustelemaan mikä olisi sinulle sopivin vaihtoehto kuntoilun aloittamiseen. Kysy myös ohjauspaketteja.

Avainkortilla salille klo 5-23 vuoden jokaisena päivänä.

JÄSENYYSVAIHTOEHDOT

JÄSENYYS – 62€ / kk
Toistaiseksi voimassa oleva kuukausiveloitteinen jäsenyys yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Jäsenetuihin kuuluvat henkilökohtainen kunto-ohjelma, kehonkoostumuksen säännöllinen mittaus, rajaton käyttöoikeus kaikkiin palveluihimme, edullisemmat hinnat kursseista, jäsentapahtumat ja muita etuoikeuksia.

JÄSENYYS TAUKO-OIKEUDELLA – 67€ / kk
Jäsenyys tauko-oikeudella toimii kuten tavallinen jäsenyys, mutta se antaa mahdollisuuden veloituksettomiin taukokuukausiin vuoden sisällä. Kaksi taukojaksoa, joiden pituus yhteensä 1-4 kuukautta. Ilmoitus keskeytyksestä etukäteen, viimeistään 2 viikkoa ennen taukojaksoa.

Jäseneksi liittyessä veloitetaan kertaluontoinen aloitusmaksu 120€ (koskee vain perusjäsenyyttä ja tauko-oikeudellista jäsenyyttä), joka sisältää ovikortin, henkilökohtaisen ohjaustapaamisen ja saliohjelman teon.

 

MUUT VAIHTOEHDOT

KK-KORTTI – 84€
Kuukausikortti on voimassa yhden kuukauden. Voidaan aloittaa missä vaiheessa tahansa. Rajaton käyttöoikeus yhden kuukauden ajan. Ei aloitusmaksua. Ei sisällä ohjelmantekoa. Uusi avainkortti 8€.

25X-KORTTI – 299€
25 käyntiä, voimassa 9kk. Ei aloitusmaksua. Sisältää opastuksen, ohjelmanteon ja avainkortin.

KERTAKÄYNTI – 15€

MUUT PALVELUT

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI – 149€ (jäsenille 129€)

KINESIOTEIPPAUS – 19€ (jäsenille 9€)
15min teippaus ja ohjeistus

KÄVELYANALYYSI – 30€ (jäsenille 20€)
Kartoitetaan kävelysi peruselementit.

 

Kaikki kortit ovat henkilökohtaisia.

Salimme ikäraja on 17 vuotta.