RIKU AUTIO

Vastaanotto
Fustra-ohjaaja
Yrittäjä

Liikun aktiivisesti jalkapallon(HPS) ja salibandyn parissa. Arkipyöräily ja lenkkeily koiran kanssa aktivoivat päivittäin. Aloitin liikunta-alalla lasten telinevoimistelusta ja 15 ohjaus- ja valmennusvuoden aikana olen täydentänyt osaamistani mm. talousalan tutkinnolla ja Fustra-valmentajan koulutuksella. Kuntosaleilla olen työskennellyt jo yli 10 vuoden ajan.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta ihmiskehon toimivuudesta, erityisesti aerobisen kunnon, keskivartalon ja liikkuvuuden merkityksestä kivuttomaan ja hyvään oloon. Hyvä kunto vaatii sopivassa suhteessa liikettä, lepoa ja ravintoa. Hyvä olo on edellisten lisäksi työtä, fyysisten rajojen venyttämistä, terveellisiä valintoja ja nautiskelua. Minun tehtäväni on auttaa löytämään näihin sopiva tasapaino.

MINNA KULTALAHTI

044 235 8707
Fysioterapeutti
Fustra-ohjaaja
Ravintovalmentaja
Kinesioteippaus

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, Fustra-personal trainer ja ravintovalmentaja. Olen työskennellyt yksityisellä puolella, ikääntyvien parissa sekä toiminut sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden työharjoittelun ohjaajana ammattikorkeakoulussa. Olen lisäksi kouluttautunut kinesioteippaukseen.

Olen harrastanut useita eri liikuntalajeja, mutta tällä hetkellä suurin intohimoni on Fustra ja juoksu. Minulla on kaksi lasta, joiden kanssa liikkuminen ja leikkiminen pitää vauhdin yllä myös arjessa.

Työssäni pyrin auttamaan asiakasta tavoitteitaan kohti kokonaisvaltaisella otteella. Oli sitten tavoitteenasi lihaskireyksien lievittyminen, lihasvoiman lisääminen tai painonpudotus, pyrimme löytämään kehoosi tasapainoisempaa oloa.

 

 

Kati

KATI AHO

aho.kati@kolumbus.fi
040 527 4992
Vastaanotto

Olen liikkunut koko ikäni. Varsinaiset harrastuslajini nuorena olivat tennis, yleisurheilu ja ratsastus. Ensimmäiset valmennuskokemukseni sain jo lukioikäisenä tennisseuramme nuorempien juniorien ohjaajana. Liikunnanopettajakoulutukseen pääsin suureksi riemukseni heti koulun päätyttyä ja lajivalikoimani tietenkin monipuolistui huimasti.

Toimin useita vuosia liikunnanopettajana eri koulutusasteilla, mutta myöhemmin minua alkoi kiinnostaa työskentely puhtaammin terveyden ja kokonaisvaltaisen (aikuisen) hyvinvoinnin alueella, ja pituushypyn alastulohiekan tasoittamiset sekä suunnistusrastien viennit metsään saivat jäädä.

Tämänhetkiset omat lajini ovat tennis, golf ja monipuolinen kuntoliikunta. Liikunnan lisäksi olen kiinnostunut mm. musiikista ja terveellisestä ravinnosta.

Jyri Lahtinen (2)

JYRI LAHTINEN

jytycoaching@gmail.com
040 551 7466
Yksilövalmentaja (Urheiluopistojen PT-sertifikaatti)

Kestävyysurheiluvalmentaja

Olen pitkän linjan liikuntajyrä, jolla on monipuolinen kilpaurheilutausta (mm. melonta, jääkiekko, lentopallo), sekä nykyisenä intohimona kestävyysurheilu. Kestävyysurheilun parissa olen ylittänyt maalilinjan lukuisissa Ironman-, marathon-, ja massahiihtotapahtumissa. Triathlonin puolelta taskussa on myös II-tason valmentajakoulutus. Valmennus-, ohjaus- ja opettajakokemusta on vuosien varrelta kertynyt useista eri lajeista.

Laulunopetuksen, musiikin ja teatterin parissa työvuosia on kertynyt jo yli 20.

Olen valmistunut Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä Liikunnan ammattitutkintoon.

Ryan pic

RYAN ARMOUR

ryanarmour@yahoo.co.uk
0400 351 193
Fysioterapeutti
HIIT-guru

Ryan is a physiotherapist with comprehensive knowledge of fitness training. Ryan has helped numerous people to reach their fitness goals and pushed their limits further than they would have thought.

Ryan offers group training and PT-session in english and also does popular HIIT classes in Paloheinä. Check Ryan Armour Training on Facebook.

JIRI TOIVANEN

Vastaanotto

Saluksen teknikko ja vastaanoton positiivinen monityömies. Jirillä on laajaa tietämystä Keto-ruokavaliosta positiivisen omakohtaisen kokemuksen ja siitä syntyneen tiedonnälän kautta.

NOORA OKSA

pakila@saluspakila.fi
040 551 7466
Fysioterapeutti

Kuntokeskusvastaava

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja aikaisemmin työskennellyt ikääntyneiden kanssa. Opiskelujen ohella työskentelin liikunnan parissa, ohjaamalla lasten yleisurheilukerhoja sekä ryhmäliikuntaa eri ikäisille.

Rakastan monipuolista liikuntaa ja kokeilen mielelläni uusia lajeja. Minut voikin löytää niin lenkkipolulta, tatamilta brasilialaisen jiu-jitsun parista tai viilettämässä rinteitä alas lumilaudalla. Muuta lajitaustaa minulla on mm. ratsastuksesta, tanssista ja kuntosalilta.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kestävyysurheilusta, lajia tukevasta harjoittelusta ja kuntouttavasta harjoittelusta. Liikunnan ilo kuuluu kaikille, ja ohjaajana tavoitteeni on yhdessä kanssasi löytää sinulle mieluisa ja motivoiva tapa harjoitella.