RIKU AUTIO

Vastaanotto
PT
Fustra
Yrittäjä

Liikuntataustani on melko monipuolinen joukkue- ja yksilölajeissa. Pelaan tällä hetkellä aktiivisesti jalkapalloa ja salibandyä. Pyöräilen, lenkkeilen koiran kanssa ja pyrin liikkumaan säännöllisesti eri lajien parissa.

Valmistuin taloushallinnon tradenomiksi keväällä 2013 ja vuosien varrelta mukaan on kertynyt mm. Personal Trainer ja Fustra-valmentajan koulutukset. Aloitin liikunta-alan työt lasten telinevoimistelusta, jota ehdin tehdä yli kymmenen vuoden ajan. Lisäksi olen valmentanut sekä jalkapalloa että salibandyä. Kolme viimeistä vuotta olen ohjannut ja valmentanut erilaisia ihmisiä 14:stä 86 vuotiaaseen.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta ihmiskehon toimivuudesta, erityisesti aerobisen kunnon, keskivartalon ja liikkuvuuden merkityksestä kivuttomaan ja hyvään oloon. Hyvä kunto vaatii sopivassa suhteessa liikettä, lepoa ja ravintoa. Hyvä olo edellisten lisäksi työtä, fyysisten rajojen venyttämistä, terveellisiä valintoja ja nautiskelua. Minun tehtäväni on auttaa löytämään näihin sopiva tasapaino.

MINNA KULTALAHTI

Fustra
FysioTraining
Kinesioteippaus

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja Fustra-personal trainer. Olen työskennellyt yksityisellä puolella, ikääntyvien parissa sekä toiminut sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden työharjoittelun ohjaajana ammattikorkeakoulussa. Olen lisäksi kouluttautunut kinesioteippaukseen.

Olen harrastanut useita eri liikuntalajeja, mutta tällä hetkellä suurin intohimoni on Fustra ja juoksu. Minulla on kaksi lasta, joiden kanssa liikkuminen ja leikkiminen pitää vauhdin yllä myös arjessa.

Työssäni pyrin auttamaan asiakasta tavoitteitaan kohti kokonaisvaltaisella otteella. Oli sitten tavoitteenasi lihaskireyksien lievittyminen, lihasvoiman lisääminen tai painonpudotus, pyrimme löytämään kehoosi tasapainoisempaa oloa.

JANNA VIRTANEN

Vastaanotto
Kävelyanalyysit
Laiteopastus

Toimin iltavahvistuksena salimme vastaanotossa sekä kävelyanalyysien ja laiteohjausten parissa. Olen aiemmalta koulutukseltani tradenomi ja opiskelen tällä hetkellä fysioterapeutiksi. Alanvaihdon taustalla on kiinnostukseni terveyteen, hyvinvointiin ja ihmiskehon fysiologiaan – sekä ennen kaikkea haluni työskennellä ihmisten hyväksi.

Liikunnassa innostun joukkuelajeista ja pallopeleistä. Tämän hetken lajisuosikki on ehdottomasti sulkapallo (ja salainen paheeni sauvakävely).

Neuvon parhaani mukaan kaikessa mieltäsi painavassa, toki saa tulla moikkaamaan myös muuten vaan!