RIKU AUTIO

Vastaanotto
Fustra-ohjaaja
Yrittäjä

Liikun aktiivisesti jalkapallon(HPS) ja salibandyn parissa. Arkipyöräily ja lenkkeily koiran kanssa aktivoivat päivittäin. Aloitin liikunta-alalla lasten telinevoimistelusta ja 15 ohjaus- ja valmennusvuoden aikana olen täydentänyt osaamistani mm. talousalan tutkinnolla ja Fustra-valmentajan koulutuksella. Kuntosaleilla olen työskennellyt jo yli 10 vuoden ajan.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta ihmiskehon toimivuudesta, erityisesti aerobisen kunnon, keskivartalon ja liikkuvuuden merkityksestä kivuttomaan ja hyvään oloon. Hyvä kunto vaatii sopivassa suhteessa liikettä, lepoa ja ravintoa. Hyvä olo on edellisten lisäksi työtä, fyysisten rajojen venyttämistä, terveellisiä valintoja ja nautiskelua. Minun tehtäväni on auttaa löytämään näihin sopiva tasapaino.

MINNA KULTALAHTI

Fysioterapeutti
Fustra-ohjaaja
Ravintovalmentaja
Kinesioteippaus

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, Fustra-personal trainer ja ravintovalmentaja. Olen työskennellyt yksityisellä puolella, ikääntyvien parissa sekä toiminut sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden työharjoittelun ohjaajana ammattikorkeakoulussa. Olen lisäksi kouluttautunut kinesioteippaukseen.

Olen harrastanut useita eri liikuntalajeja, mutta tällä hetkellä suurin intohimoni on Fustra ja juoksu. Minulla on kaksi lasta, joiden kanssa liikkuminen ja leikkiminen pitää vauhdin yllä myös arjessa.

Työssäni pyrin auttamaan asiakasta tavoitteitaan kohti kokonaisvaltaisella otteella. Oli sitten tavoitteenasi lihaskireyksien lievittyminen, lihasvoiman lisääminen tai painonpudotus, pyrimme löytämään kehoosi tasapainoisempaa oloa.

 

 

HANNA-MARI HANNIKAINEN

Fustra-ohjaaja
Ravintovalmentaja
Liikunnanohjaaja (AMK)

Olen toiminut liikunnan ja hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuotta ja matkan varrella mukaan on tarttunut paljon oppia ja näkemystä ihmisestä kokonaisuutena.

Haluan auttaa sinua voimaan hyvin, olemaan energinen ja saavuttamaan tavoitteitasi! Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää ja parasta on, jos voin auttaa myös muita saavuttamaan sen. Vahvuuteni on monipuolinen tausta niin liikunnan kuin muiden hyvinvoinnin osa-alueiden saralla. Koulutukseltani olen hieroja/urheiluhieroja, liikunnanohjaaja amk, lisensioitu ravintovalmentaja, LFC Life Coach sekä Fustra ohjaaja. Näiden tehtävien parissa olen päässyt auttamaan ihmisiä ja olemaan mukana huikeissa onnistumisissa. Ehkä pääsen tukemaan myös sinun matkaasi kohti tavoitteitasi? 🙂

Ohjaajana olen innostava ja kannustava tsemppaaja, päästämättä sinua helpolla, sillä tavoitteiden eteen tarvitsee useimmiten tehdä töitä!

Kokemusta on paljon ryhmä- ja yksilöohjauksesta, tällä hetkellä kalenterissa on yksilöohjausten lisäksi myös ryhmäliikuntaa ja kausiluontoisesti juoksukouluja.

Liikun itse aktiivisesti ja monipuolisesti mm. pilateksen, pyöräilyn, juoksun ja voimaharjoittelun sekä joogan parissa. Kestävyysjuoksu on aikuisiän ollut lähinnä sydäntäni, maraton on mennyt parhaimmillaan alle kolmen tunnin, joten juoksuharjoittelu on hyvinkin tuttua. <3

 

 

 

 

Kati

KATI AHO

aho.kati@kolumbus.fi
040 527 4992
Personal Trainer

Ravintovalmentaja
Liikunnanopettaja

Olen liikkunut koko ikäni. Varsinaiset harrastuslajini nuorena olivat tennis, yleisurheilu ja ratsastus. Ensimmäiset valmennuskokemukseni sain jo lukioikäisenä tennisseuramme nuorempien juniorien ohjaajana. Liikunnanopettajakoulutukseen pääsin suureksi riemukseni heti koulun päätyttyä ja lajivalikoimani tietenkin monipuolistui huimasti.

Toimin useita vuosia liikunnanopettajana eri koulutusasteilla, mutta myöhemmin minua alkoi kiinnostaa työskentely puhtaammin terveyden ja kokonaisvaltaisen (aikuisen) hyvinvoinnin alueella, ja pituushypyn alastulohiekan tasoittamiset sekä suunnistusrastien viennit metsään saivat jäädä.

Tämänhetkiset omat lajini ovat tennis, golf ja monipuolinen kuntoliikunta. Liikunnan lisäksi olen kiinnostunut mm. musiikista ja terveellisestä ravinnosta.

 

Jyri Lahtinen (2)

JYRI LAHTINEN

jytycoaching@gmail.com
040 551 7466
Yksilövalmentaja (Urheiluopistojen PT-sertifikaatti)

Kestävyysurheiluvalmentaja

Olen pitkän linjan liikuntajyrä, jolla on monipuolinen kilpaurheilutausta (mm. melonta, jääkiekko, lentopallo), sekä nykyisenä intohimona kestävyysurheilu. Kestävyysurheilun parissa olen ylittänyt maalilinjan lukuisissa Ironman-, marathon-, ja massahiihtotapahtumissa. Triathlonin puolelta taskussa on myös II-tason valmentajakoulutus. Valmennus-, ohjaus- ja opettajakokemusta on vuosien varrelta kertynyt useista eri lajeista.

Laulunopetuksen, musiikin ja teatterin parissa työvuosia on kertynyt jo yli 20.

Olen valmistunut Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä Liikunnan ammattitutkintoon.

Ryan pic

RYAN ARMOUR

Fysioterapeutti
HIIT-guru

Ryan is a physiotherapist with comprehensive knowledge of fitness training. You might have heard of Outdoor HIIT Training in Paloheinä. Ryan has helped numerous people to reach their fitness goals and pushed their limits further than they would have thought.

Ryan offers group training and PT-session in english.