RIKU AUTIO

Vastaanotto
PT
Fustra
Yrittäjä

Liikun aktiivisesti jalkapallon(HPS) ja salibandyn parissa. Arkipyöräily ja lenkkeily koiran kanssa aktivoivat päivittäin. Aloitin liikunta-alalla lasten telinevoimistelusta ja 15 ohjaus- ja valmennusvuoden aikana olen täydentänyt osaamistani mm. talousalan tutkinnolla ja Fustra-valmentajan koulutuksella. Kuntosaleilla olen työskennellyt jo yli 10 vuoden ajan.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta ihmiskehon toimivuudesta, erityisesti aerobisen kunnon, keskivartalon ja liikkuvuuden merkityksestä kivuttomaan ja hyvään oloon. Hyvä kunto vaatii sopivassa suhteessa liikettä, lepoa ja ravintoa. Hyvä olo on edellisten lisäksi työtä, fyysisten rajojen venyttämistä, terveellisiä valintoja ja nautiskelua. Minun tehtäväni on auttaa löytämään näihin sopiva tasapaino.

MINNA KULTALAHTI

Fustra
FysioTraining
Kinesioteippaus

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja Fustra-personal trainer. Olen työskennellyt yksityisellä puolella, ikääntyvien parissa sekä toiminut sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden työharjoittelun ohjaajana ammattikorkeakoulussa. Olen lisäksi kouluttautunut kinesioteippaukseen.

Olen harrastanut useita eri liikuntalajeja, mutta tällä hetkellä suurin intohimoni on Fustra ja juoksu. Minulla on kaksi lasta, joiden kanssa liikkuminen ja leikkiminen pitää vauhdin yllä myös arjessa.

Työssäni pyrin auttamaan asiakasta tavoitteitaan kohti kokonaisvaltaisella otteella. Oli sitten tavoitteenasi lihaskireyksien lievittyminen, lihasvoiman lisääminen tai painonpudotus, pyrimme löytämään kehoosi tasapainoisempaa oloa.

JANNA VIRTANEN

Vastaanotto
Kävelyanalyysit
Laiteopastus

Toimin iltavahvistuksena salimme vastaanotossa sekä kävelyanalyysien ja laiteohjausten parissa. Olen aiemmalta koulutukseltani tradenomi ja tätä nykyä viittä vaille valmis fysioterapeutti. Alanvaihdon taustalla on haluni toimia ihmisläheisessä työssä, jossa voin edistää ihmisten hyvinvointia.

Liikunnassa innostun joukkuelajeista ja pallopeleistä. Lajisuosikkini on ehdottomasti sulkapallo. Lisäksi luonnossa liikkuminen ilman kiirettä ja sykemittaria on parasta vastapainoa suorituskeskeiselle arjelle. Suosittelen!

Neuvon parhaani mukaan kaikessa mieltäsi painavassa, toki saa tulla moikkaamaan myös muuten vaan!

Kati

KATI AHO

Personal Trainer
Fustra Trainer
Ravintovalmentaja

Olen liikkunut koko ikäni. Varsinaiset harrastuslajini nuorena olivat tennis, yleisurheilu ja ratsastus. Ensimmäiset valmennuskokemukseni sain jo lukioikäisenä tennisseuramme nuorempien juniorien ohjaajana. Liikunnanopettajakoulutukseen pääsin suureksi riemukseni heti koulun päätyttyä ja lajivalikoimani tietenkin monipuolistui huimasti.

Toimin useita vuosia liikunnanopettajana eri koulutusasteilla, mutta myöhemmin minua alkoi kiinnostaa työskentely puhtaammin terveyden ja kokonaisvaltaisen (aikuisen) hyvinvoinnin alueella, ja pituushypyn alastulohiekan tasoittamiset sekä suunnistusrastien viennit metsään saivat jäädä.

Tämänhetkiset omat lajini ovat tennis, golf ja monipuolinen kuntoliikunta. Liikunnan lisäksi olen kiinnostunut mm. musiikista ja terveellisestä ravinnosta.