Fustra on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa. Metodin kulmakivet ovat hyvä ryhti, vahva keskivartalo ja liikkeiden tarkka, oikeaoppinen suoritus. Harjoittelu lisää liikkuvuutta ja avaa jumiutuneet lihakset. Kehityksen tarkka seuranta, kehittävät harjoitteet ja ruokavalion pienet muutokset tuovat yhdessä tuloksia.

Fustra-metodin yksi monista eduista on sen käytön monipuolisuus. Se soveltuu kaikille, lajista ja tavoitteista riippumatta, sillä jokaisessa kehossa on omat kehittämiskohteensa. Fustra aloitetaan lähes poikkeuksetta näytetunnilta tai liiketestistä, jolloin harjoittelijalle tulee hyvä kuva siitä mitä Fustra on ja mitä sillä voidaan saada aikaan. Sen lisäksi ohjaaja saa käsityksen siitä mitkä ovat tärkeimmät huomioitavat pisteet ja mikä on harjoittelijan kannalta sopivan ohjausjakson pituus. Näiden päätösten ja huomioiden perusteella voidaan aloittaa säännöllinen, tuloksia tuottava, ohjattu harjoittelu.

Fustra ohjaajia Saluksessa ovat Minna Kultalahti, Kati Aho ja Riku Autio. Lisätietoja FustraFinlandin nettisivuilta (www.fustrafinland.fi), sähköpostilla pakila@saluspakila.fi tai puhelimitse p.0505939707.

FUSTRA näytetunti uusille Fustraajille nyt tarjouksessa 35€! Varaa paikkasi sähköpostilla tai puhelimitse.

Mikäli kiinnostuit, lähetä sähköposti ”Haluan lisätietoja Fustrasta” osoitteeseen pakila@saluspakila.fi tai OTA YHTEYTTÄ-välilehden kautta.