Askel Kuntoon to 20.5. klo 16-19

Askel Kuntoon -ulkotapahtumassa otat ensiaskeleen kohti parempaa kuntoa. Jaamme vinkkejä liikkumiseen ja annamme osallistuneille istumatyöläisen hyvinvointipaketin.
Etätyö ja harrastusten puute ovat heikentäneet ryhtiä ja lisänneet selän ja niska-hartiaseudun kipuja. Meillä on vuosien kokemus toimivan harjoittelun toteuttamisesta ja pystymme nopeasti näkemään millä liikkeillä saat helpotusta arkeesi.
Kävely on yksi eniten toistetuista liikkeistä päivittäin. Hyvän ja tasapainoisen askeleen vaikutus näkyy koko kehossa. Tapahtumassa ammattilaisemme katsovat mitä asioita voisit korjata askelluksessasi, liikuit sitten kävellen tai juosten.

Sijainti

Osoitteessa Pakilantie 61, 00660 Helsinki. Ulkotapahtuma järjestetään Saluksen ja S-Marketin edessä torstaina 20.5. klo 16-19. Tarjoukset ja palvelut saatavilla vain tapahtuma-aikana.

 

Facebook

Päivittyvät tapahtumatiedot tarjoukset ja julkaistava sisältö löytyvät Facebookista.

 

 

 

Istumatyöläisen hyvinvointipaketti

Hyvinvointipaketti sisältää mm. valmiiksi suunnitellun lyhyen ja helpon treenin, jolla taistetelet alas painuvaa ryhtiä vastaan sekä harjoitusvälineen.

Kävely- tai juoksuanalyysi

Ammattilaisemme antavat lyhyen analyysin perusteella vinkkejä askelluksen parantamiseen. Tule parantamaan liiketta, jota teet tuhansia kertoja päivässä.

Feelmax

Eikö ole ihana fiilis kävellä paljain jaloin nurmikolla. Paljasjalkakengillä pääset lähelle sitä tunnetta myös kaupunkiympäristössä jokaisella askeleella. Herätä jalkapohjasi nukkuvat lihakset ja tule tutustumaan suomalaisiin Feelmax-paljasjalkakenkiin. Tapahtumassa voit hankkia kenkiä tarjoushintaan.

Viikox Food

Tapahtumassa myös esillä Haagalainen Viikox Food -ruokapalvelu, jossa kotiovellesi toimitetaan kahdesti viikossa terveellinen valmiiksi kalorilaskettu kolmen päivän ateriakokonaisuus. Tämän helpommaksi ei ruokavalion toteuttaminen mene.