Aikuisten liikuntakerho

AIKUISTEN LIIKUNTAKERHO

Aikuisten liikuntakerho on rennolla fiiliksellä toteutettavaa monipuolista liikuntaa, jonka tavoitteena on kohottaa kuntoa mukavassa porukassa. Lajeina mm. hiihtoa, juoksua, lihaskuntoharjoittelua, sekä muuta mukavaa osallistujien toiveita huomioon ottaen.

Tunnit Salus Pakilassa sekä lähialueiden ulkoliikuntamaisemissa. Talven ja kevään aikana 10 harjoituskertaa noin 1,5h lähtökohtaisesti tiistaisin alkaen 23.1.2018. Teemme aluksi alkuhaastattelut ja halutessasi kuntotestit, jotka toistetaan kurssin lopulla. Opetellaan eri lajien suoritustekniikoita ja jaetaan vinkkejä omatoimiseen kuntoiluun ja harjoitteluun.

Liikuntakerhon ohjaajana toimii Jyri Lahtinen. Kurssi alkaa 23.1.2018 klo 18.30 Salus Pakilasta(Pakilantie 61, 00660 Helsinki) ja hinta on 55€.

Kaksi ensimmäistä kertaa veloituksetta 23.1. ja 30.1.

Kysy lisää:
Jyri Lahtinen p. 0405517466 tai jyrila@kolumbus.fi
Salus Pakila pakila@saluspakila.fi

ESITTELY

Olen pitkän linjan liikuntajyrä, jolla on monipuolinen kilpaurheilutausta (mm. melonta, jääkiekko, lentopallo), sekä nykyisenä intohimona kestävyysurheilu. Kestävyysurheilun parissa olen ylittänyt maalilinjan lukuisissa Ironman-, marathon-, ja massahiihtotapahtumissa. Triathlonin puolelta taskussa on myös II-tason valmentajakoulutus. Valmennus-, ohjaus- ja opettajakokemusta on vuosien varrelta kertynyt useista eri lajeista.

Laulunopetuksen, musiikin ja teatterin parissa työvuosia on kertynyt jo yli 20.

Parhaillaan suoritan näyttötutkintona Vierumäellä Suomen Urheiluopistossa aikuisliikuntaan painottuvaa liikunnan ammattitutkintoa, jonka yhtenä näytön osana(liikkumaan ohjaaminen) kerho myös toimii.