Tunnit ja kurssit

Osallistuminen tunneille ja kursseille

Saluksen tunnit ja kurssit ovat alkaneet rajoitetuin ryhmäkoin. Tunneille voi osallistua paikan päällä tai verkon välityksellä.

Ilmaiset kokeilukerrat

Kestävyysryhmä Kuntosompa Paloheinässä ti 25.8. klo 18
Kestävyysryhmä Finlandiasompa Paloheinässä ti 25.8. klo 19
Spiraalistabilaatio Saluksella ke 26.8. klo 9.3o
Spiraalistabilaatio Saluksella ti 1.9. klo 17.30

HIIT

Pakilan yläasteen vuorot otettiin koulun omaan käyttöön, joten HIIT tunnit siirtyvät Pakinkylän VPK:lle (Pakilantie 64, 00660). HIIT tunti pidetään VPK:lla maanantaisin klo 19 14.9.2020-26.4.2021.

Paikan varaaminen HIITiin tehdään BookFit (App Store ja Google Play) applikaation kautta. Kirjaudu applikaatioon, etsi Ryan Armour Training ja varaa paikkasi.

HIIT on jäsenillemme ilmainen.

Sadun Aamupilates ja Kehon huolto ja vahvistus

Sadun tunneille Aamupilatekseen keskiviikkoisin klo 8 ja Kehon huolto ja vahvistus -tunnille torstaisin klo 17.30 voi osallistua joko paikan päällä Saluksella tai Onlinessa lähettämällä viimeistään edellisenä päivänä viestin Sadulle saelovaa@gmail.com. Saluksella paikkoja on rajoitetusti. Tunti on Saluksen jäsenille ilmainen livenä ja etänä.

Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaation demotunneille pääsee ilmaiseksi mukaan laittamalla sähköpostia pakila@saluspakila.fi.
Spiraalistabilaatiodemo Saluksella ke 26.8. klo 9.3o
Spiraalistabilaatiodemo Saluksella ti 1.9. klo 17.30

Kestävyysurheiluryhmät

Kunto- ja Finlandiasomparyhmiä voi käydä kokeilemassa kerran veloituksetta. Ryhmissä liikutaan ammattitaitoisessa ohjauksessa, kuitenkin kukin oman kuntotasonsa mukaan. Lue lisää ryhmistä https://www.pakilanveto.fi/valmennus/kestavyysurheilu/

Tasapainokurssit

Tasapainokursseja on kolmea eri tasoa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11. Kysy lisää pakila@saluspakila.fi osallistuaksesi etänä tai paikan päällä.